DSU sætter dagsordenen!


Kampagner udgør en helt central del af DSU’s arbejde. Vi vil påvirke og forandre samfundet omkring os, og det gør vi kun ved at komme ud med vores budskab så mange steder som muligt!

Du kan følge med i DSU´s kampagner på vores facebookside

Derfor fører DSU næsten konstant kampagne, hvor vi fortæller om vores holdninger til det der sker i samfundet omkring os. Hvad enten det drejer sig om den stigende ungdomsarbejdsløshed, de borgerliges planer om at skære i SU’en eller kampen for demokrati i Hviderusland. Vi forsøger at komme ud med vores budskaber på en sjov og anderledes måde, så vi også fanger opmærksomheden hos dem, der ellers ikke interesserer sig for politik.

Som ungdomsorganisation er det selvfølgelig særlig vigtigt at komme i kontakt med andre unge. Derfor holder vi hvert år i august og september vores store Skolestartskampagne. Her besøger vi alle ungdomsuddannelser i hele landet for at komme i kontakt med så mange unge som muligt. I forbindelse med valgkampe er DSU spydspidsen i Socialdemokraternes valgmaskine. Det er os som går forrest, hvad enten det handler om kampagner på gågader, uddannelsesinstitutioner, ophængning af plakater eller banken på døre.